Amprenta mainilor noastre transforma obiectele in lucrari de arta , detalii si finisaje deosebite executate de profesionisti. Noi satisfacem cele mai inalte pretentii - Atelierul de creatie l i v i u g r a m a

marți, 22 decembrie 2009

amenajari interioare / stucatura / mobilier / tamplarie / vitralii / art nouveau



_ Lucrarea de fata ; amenajarea interioara & restaurare
a AULEI mari a Universitatii Petru Maior din Targu Mures ,
urmand ca aceasta sala sa redevina un spatiu reprezentativ , servind evenimentelor importante; festivitati , conferinte ,mese rotunde, intruniri,... din calendarul institutiei. Pentru realizarea acestui lucru am dat o atentie sporita elementelor : functional; practic; utilitar , cat si elementului estetic , atributelor stilistice – ambientale , pe care trebuieste sa le detina o astfel de sala.

_ Ne-am propus sa redam ansamblului acestei sali - aule universitare ; caracterul , personalitatea si eleganta proprie stilului din care a fost inspirat ; secesionist , art noveau sau jugenstille ,cum vrem sa-l denumim , iar cand ne referim la stil ne gandim la ansamblul de caractere regasite constant in forme , linii ,culori , in designul interior , in mobilier , atribute ce dau in final un aspect omogen intregului , se pun in valoare reciproc si vor da finalmente valoare lucrarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu